Нашите предложения

ГлаксоСмитКлайн цени служителите си и им предостая динамична и предизвикателна среда с възможност за развитие и оптимално разкриване на личния потенциал. Каним Ви да се присъедините към нашия екип, в който всеки от нас дава всичко от себе си, в името на това заедно да допринесем за изпълнение на мисията на компанията – да осигуряваме възможност на хората да създават повече, да се чувстват по-добре и да живеят по-дълго.
                                         
Дейността на ГлаксоСмитКлайн е обвързана с нейната глобална цел да подобрява качеството на живот на хората по света. Вярваме, че това е възможно единствено при спазване на най-високите етични стандарти и затова почтенността е императив в екипа на компанията. Също така насърчаваме индивидуалността и креативността, тъй като сме иновативна компания с визия за бъдещето. Подкрепяме стремежа към високи постижения и отговорност към задълженията.

Ако искате да бъдете част от нашия екип, моля запознайте се с нашите предложения и ако отговаряте на изискванията изпратете ни кратка автобиография и мотивационно писмо на e-mail: bgcareers@gsk.com. По отношение на всички кандидати ще бъде спазвана стриктна конфиденциалност.

С изпращането на свои лични данни на посочения адрес, вие приемате и се съгласявате, ГлаксоСмитКлайн ЕООД да запази копие на предоставените лични данни, единствено с цел бъдещ контакт, в случай че се открие подходяща за Вас позиция. В последствие ако бихте искал/a да оттеглите съгласието си, моля да уведомите писмено ГлаксоСмитКлайн ЕООД.

^ Обратно към началото на страницата

България